Wat zij zeggen

 • Samen met Talita werk ik sinds juni 2017 aan een opdracht bij Moneyou. Ik werk intensief met haar samen, bijna dagelijks. Laat ik maar beginnen daar waar Talita ook altijd begint; het verhaal, de content. Talita heeft een zeldzame combinatie tussen creatief vakmanschap en strategisch inzicht in huis. Iemand die zowel de contentformule kan bedenken als de daaruit voortvloeiende verhalen kan maken. Haar jarenlange ervaring maakt dat ze intuïtief aanvoelt of een verhaal relevant is voor het publiek én past bij het merk waarvoor ze werkt. Ook niet onbelangrijk: daar waar veel contentstrategen en journalisten trappen in de tunnelvisie-valkuil, weet Talita op de juiste momenten scherp te zijn op ‘waar zijn we nu eigenlijk mee bezig?’ en ‘waarom doen we wat we doen?’. Dat komt niet alleen de content ten goede, het zorgt er ook voor dat je voor elkaar krijgt wat je in eerste instantie voor ogen had. Talita als persoon? Ik kan me niet herinneren dat ik ooit eerder zo fijn met iemand heb samengewerkt.” 

  Tim Daalderop - Content manager & copywriter

 • Schiphol heeft met Talita samengewerkt voor het opzetten van een verkoop brochure voor een nieuwe retail start-up. Ze schreef de teksten voor de brochure en coördineerde de vormgeving met professionals uit haar netwerk. Wat opvalt aan Talita is haar veelzijdigheid. Ze weet en voelt wat er speelt in de retailwereld en bij consumenten. Daarnaast is ze zakelijk en had ze de projectbegeleiding rondom de brochure goed in de hand. We hebben de samenwerking met Talita ervaren als zeer prettig en persoonlijk, met een 9+ als resultaat.” 

  Lot Frijling en Maryan Brouwer - Sr. Innovation & Conceptmanager Schiphol Group

 • Keep a close eye on Talita. Because very soon she’ll be the absolute queen of good retail, with a vast network of retailpeople that give a fuck.” 

  Matthijs Jaspers - Founder / Creative director Karma Brothers en whocares.me

 • Als je op zoek bent naar een innemende vakvrouw die een krachtig verhaal op een meeslepende manier kan neerzetten en vertellen, dan moet je simpelweg Talita bellen!” 

  Kasper Klaarenbeek - trainer/spreker/schrijver

 •  Ik heb het genoegen Talita al jarenlang te kennen. Ze werkt hard, is super toegewijd en ze is een van de meest pure en oprechte journalisten die ik ken. Talita levert altijd kwaliteit en is punctueel, gedreven en onwijs intelligent. Ik weet zeker dat ze binnen no time een grote naam wordt in de Nederlandse schrijfwereld.” 

  Anna Nooshin - Online Influencer (samengewerkt bij NSMBL)

 • Talita weet als geen ander de retail een gezicht te geven. Betrokken bij het onderwerp en de persoon erachter, blijft de lezer geboeid naar wat Talita op een creatieve manier weet te vertellen waar het in wezen om gaat: ontdekking in de retail.” 

  Gerard Kremers - Intermediair Retail Vastgoed (Woerden)

 • Talita is one of a kind. Ze is kritisch, bevlogen, open, grappig, creatief, snel en zeer vakkundig.

  Harry Bijl - Retail&Innovatiemanager bij INretail

 • Er zijn weinig mensen die van drie zinnen een verhaal kunnen maken zoals Talita. Ze doorziet je woorden, voelt je boodschap en verwoordt ter plekke wat je zelf niet mooier had kunnen zeggen.

  Marieke Miltenburg - Online Marketing Optimizer bol.com

 • Talita heeft een resultaat neergezet dat boven mijn verwachtingen uitsteeg: een prikkelende bladformule, een vernieuwende, aantrekkelijke uitstraling en een ledenmagazine dat zowel in vorm als inhoud zijn meerwaarde bewijst.

  Helen Hedengren - voormalig MT-manager INretail - Restyling INretail Magazine

 • Talita has the unique ability to create and find the words that you need even with the smallest amount of input. She will always deliver and she will do it with a smile.

  Twan Sanders - team manager marketing productions Kramp

 • Talita is oprecht geïnteresseerd in mensen en verstaat de kunst van het luisteren. Vervolgens weet ze elke boodschap duidelijk en sprankelend over te brengen op papier.

  Mirjam de Jonge - eigenaar Tekstbureau Copy-Copy

 • Gedreven, spontaan en ontwapenend: zodra Talita Kalloe hart heeft voor een onderwerp, project of (te portretteren) persoon, bijt ze zich er met passie in vast.

  Jens Middel - mede-eigenaar Schrijf-Schrijf

 •