Dit is een sjaal, een jurk én een top

Door Lena, The Fashion Library voor Zeg Maar Jij

Duurzaamheid zit in verschillende aspecten. Het kan om het materiaal gaan, het productieproces, de functionaliteit van een product of een combinatie hiervan. Het merk Elementum is een prachtig voorbeeld van deze combinatie. Ontwerpster Daniela Pais ontwerpt vanuit de gedachte dat mensen op een actieve manier kunnen deelnemen in hun dagelijkse kledingritueel. Een kledingstuk moet functioneel zijn, zonder het aspect stijl uit het oog te verliezen.

800_ELEMENTUM-SS16-DOIS-004

Multifunctionele ontwerpen

Bij ieder ontwerp probeert ontwerpster Daniela Pais zoveel mogelijk van de originele lap stof te gebruiken met zo min mogelijk aanpassingen. Je kunt de ontwerpen van Elementum dragen als sjaal, jurk of top; steeds weer op verschillende manieren en in verschillende lagen. Het is iedere keer weer een feestje om te experimenteren met deze nieuwe manieren van dragen. Bij een Elementum-item krijg je ook een mooi boekje mee waarin je alle opties kan terug vinden. We hebben net weer fantastisch mooie nieuwe items van Elementum in onze rekken hangen, dus kom snel langs en neem een kijkje!

[red_one_third]

Librarians go parisian

Lena wint retail experience award

Yay team LENA gaat begin september een tripje maken naar Parijs, om daar te spreken tijdens het ‘Atelier Neerlandais’ seminar. Het perfecte teamuitje 😉 Heb je nog must see tips voor ons? Stuur dan een mailtje naar info@lena-library.com.

[/red_one_third]

[red_one_third]

Lena op Strawberry Earth Fair

strawberry earth festival LENA

In oktober maken we weer deel uit van de fantastische ‘Strawberry Earth Fair’, en daar hebben we nu al zin in! Zien we je daar? Je kan hier je tickets kopen.

[/red_one_third]

[red_one_third]

LENA OP DE COVER

Lena cover de groene meisjes

Stiekem vinden het toch wel heel erg leuke dat ‘de Groene Meisjes’ op de cover staan van hun nieuwe boek met een mooie LENA outfit! Yay!

 [/red_one_third]

[red_one_third_last]

[/red_one_third_last]

Lena, The Fashion Library
Westerstraat 174
Amsterdam

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.