LENA’S DIARY | Maak kennis met Studio Mulder & Ratna Ho

Door Lena the Fashion Library

LENA’S Fashionpick | STUDIO MULDER & RATNA HO

Yes, we hebben weer een hele mooie nieuwe samenwerking! Deze keer met Studio Mulder & Ratna Ho uit Gelderland. Ratna en Pascal maken geweldige strakke – bijna futuristische – jassen, tassen en accessoires van restant zeil. Naast dat het super mooie producten zijn, legt het designerduo een sterke focus op functionaliteit en kwaliteit. Ze gebruiken verschillende technieken, aangepast op het materiaal, om de producten in elkaar te zetten. Zo vertelde Studio Mulder & Ratna Ho tijdens een lezing op de Mint Fair (Modefabriek) dat ze werken met ‘high frequency sound welding’ om de materialen aan elkaar te bevestigen. 

Studio Mulder & Ratna Ho Zeg Maar Jij

High tech én duurzaam

Duurzaamheid komt op verschillende manieren terug in hun producten. Aan de ene kant door de onverwoestbare kwaliteit in combinatie met het materiaal en vakmanschap. Aan de andere kant met het gebruik van restmateriaal uit de zeilmakerij. Dit zijn vaak prachtige stukken zeil in mooie kleuren en verschillende structuren. Door het wisselende aanbod is elke collectie uniek en maakt het designerduo veel one of a kind producten.

Ratna en Pascal ontwerpen samen twee lijnen, één voor mannen, en één voor vrouwen. Maar wat ons betreft is het behoorlijk unisex, dus lekker mixen en matchen maar!

Studio Mulder & Ratna Ho Zeg Maar Jij

 [red_one_third]

Award voor Most Innovative Store

Lena wint retail experience award

Yay, tijdens de modefabriek hebben we een award gewonnen! Vanuit Goodbrandz heeft een vierkoppige vakjury (waaronder ZMJ’s Talita Kalloe) ons gekozen als beste concept binnen de categorie ‘Most innovative store’. Wat een feest! We zijn super blij met deze award en hebben ‘m een mooi plekje in onze library gegeven!  Bedankt voor al jullie support!

[/red_one_third]

[red_one_third]

Door de hele stad kleding lenen. Retailers, denk met ons mee!

_DSC0163

We stonden met een hele mooie stand op MINT tijdens de Modefabriek om onze toekomstplannen aan te kondigen! We willen namelijk heel graag groeien met LENA, samen met retailers! Wij zijn nu de experts op het gebied van kleding uitlenen, en die kennis willen we graag delen met Amsterdam zodat er snel meer libraries komen! Hoe te gek zou het zijn als je door de hele stad kleding kunt lenen?! We zijn vooral nog in de brainstorm fase, dus mocht je ideeën, suggesties of goede connecties hebben, let us know.

 [/red_one_third]

[red_one_third]

Bezoek de shop voor de mooiste leen-items

Lena the fashion library westerstraat

Lena The Fashionlibrary

Westerstraat 174

Amsterdam

 [/red_one_third]

[red_one_third_last]

[/red_one_third_last]

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.