OPENING | SALAD CO – UTRECHT

Op zaterdag 4 oktober opent Salad Company (Salad Co.) op de Lange Jansstraat in Utrecht de deuren. Healthy, delicious and fast is het credo. Salad Co. probeert een oplossing te bieden voor mensen die met een gehaast leven toch aandacht willen besteden aan gezonde voeding. Het gezondheidsaspect staat op de eerste plaats, met smaak als een belangrijk onderdeel daarvan. Want wat gezond is moet natuurlijk ook gewoon lekker zijn.

Salades, wraps, sapjes en dranken

Zoals de naam al doet vermoeden zijn salades het hoofdproduct van Salad Co. Daarnaast kun je er ook wraps, verse sapjes en drankjes krijgen. De salade bar zal tevens een hoop bekende en minder bekende groenten en fruit terugbrengen in het smaakpalet van zijn klanten. Denk aan stoofpeertjes, rabarber en venkel. Salad Co. belooft uitsluitend met verse ingrediënten te werken en originele dressings. Ik zag zelf al verse vijgen, gegrilde groenten, courgettelinten in balsamico en geroosterde paprika op het menu staan. Yumyum! En Salad Co. gaat ook een exclusieve lijn van biologische producten verkopen. Denk hierbij aan biologische olijfolie, wijn en tapenade.

Waarom Utrecht?

Marc Meyer van Salad Co: “Utrecht zit vol met eetgelegenheden waar je even snel pizza’s, shoarma en frites kunt halen. Maar er is letterlijk geen enkele snelle oplossing voor een gezonde maaltijd! Utrecht heeft ons nodig om de boel een beetje op te schudden en diversiteit te bieden in alle afhaalzaken.”

We zijn benieuwd! Vanaf 4 oktober kun je een bezoekje brengen en het zelf ervaren.

Merken

  • Marie-Stella-Maris
  • Senza Tea
  • Fluid of Life
  • Brouwerij ‘T IJ
  • Sierra del Conde
Beeld: https://www.facebook.com/saladconl

Beeld: https://www.facebook.com/saladconl

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.