Concept en setproductie

PR & Communicatie / Video

Voor diverse films van INretail deed ik de conceptontwikkeling en setproductie. Daarnaast vervulde ik een rol voor de camera. De films deed ik in nauwe samenwerking met E-Ville Media Group.

Introductiefilm nieuwe pand van brancheorganisatie INretail

Van mijn voormalige werkgever INretail (destijds CBW-MITEX) kreeg ik de opdracht om een aantrekkelijke film te maken van het nieuwe pand in de bossen van Zeist. Ik besloot samen te werken met de getalenteerde E-Ville Media Group. Samen met hen bedachten we het concept voor een introductiefilm van het nieuwe pand. We hebben er bewust voor gekozen om het niet corporate te maken en het filmpje aan te laten sluiten bij zowel het esthetische karakter als het clubhuis karakter van INretail. Voor deze opdracht bedacht ik het concept en deed ik de briefing en setproductie.

 Films voor leden- en netwerkevents

In 2012 deed ik de briefing en productie voor een compilatie van het INretail netwerkevent in 2012. Daarnaast moesten er vijf filmpjes gemaakt worden ter introductie van het grootschalige INretail ledenevent in november 2012. Samen met het creatieve team van E-Ville Media Group deed ik de briefing, coördinatie, (set)productie en conceptontwikkeling. Met ook voor de camera een rol als reporter in “De Nieuwe Beleving – Van Dijk Waalwijk”.

Setproductie & interviews

Tijdens het ledenevent van INretail in 2013 deed ik de setproductie en interviews in samenwerking met The Publisher’s Wife. Ik interviewde de sprekers op het event op camera. De filmpjes werden vervolgens ingezet op verschillende communicatiekanalen.