PR & Communicatieadvies voor AM\WESTEN

PR & Communicatie / Video

AM\WESTEN (2012) is een Nederlands high-end damesmode label. Het label werkt met spannende contrasten tussen krachtige silhouetten in combinatie met materialen die de vrouwelijkheid accentueren. AM\WESTEN hangt onder andere bij SPRMRKT (Amsterdam), Coming Soon (Arnhem) en Margreeth Olsthoorn (Rotterdam). Sinds 2014 ondersteun ik het label in PR, conceptontwikkeling en social media. Dit doe ik in nauwe samenwerking met Coco Plooijer (Ayo&Ola) en Marieke Miltenburg (Bee Busy).

Lees meer over de mensen met wie ik werk.

PR

Contacten met de pers onderhouden, persberichten schrijven, persmomenten organiseren en samenwerkingen opzoeken met pr-bureaus en bloggers.

Bekijk hier de publicaties van AM\WESTEN in onder andere Elle, Prestage en Volkskrant.

Blogster Anna Nooshin in AM\WESTEN

Branding en social media

Een contentstrategie voor de social media van AM\WESTEN vanuit de kernwaarden van het label. Ik ondersteun het label om de branding te verdiepen en te bewaken en ik adviseer over het gebruik van social media zoals Facebook en Instagram. De teksten op de Facebook-pagina van AM\WESTEN schrijf ik.

Concept- en setproductie

In nauwe samenwerking met het team van AM\WESTEN bedenken we campagnes die we lanceren door middel van videos. Ik bedenk en bewaak het concept van de filmpjes en werk mee op de set. Het meest recent gelanceerde concept is de videocampagne #essentials op Facebook. Hierin presenteren we drie topstukken uit de ss15 collectie met een knipoog naar de Instagram generatie.

Video: Coco Plooijer – Ayo&Ola | Concept: Talita Kalloe | Website: Marieke Miltenburg – Bee Busy