Concept en setproductie

Voor diverse films van INretail deed ik de conceptontwikkeling en setproductie. Daarnaast vervulde ik een rol voor de camera. De films deed ik in nauwe samenwerking met E-Ville Media Group.

Introductiefilm nieuwe pand van brancheorganisatie INretail

Van mijn voormalige werkgever INretail (destijds CBW-MITEX) kreeg ik de opdracht om een aantrekkelijke film te maken van het nieuwe pand in de bossen van Zeist. Ik besloot samen te werken met de getalenteerde E-Ville Media Group. Samen met hen bedachten we het concept voor een introductiefilm van het nieuwe pand. We hebben er bewust voor gekozen om het niet corporate te maken en het filmpje aan te laten sluiten bij zowel het esthetische karakter als het clubhuis karakter van INretail. Voor deze opdracht bedacht ik het concept en deed ik de briefing en setproductie.

 Films voor leden- en netwerkevents

In 2012 deed ik de briefing en productie voor een compilatie van het INretail netwerkevent in 2012. Daarnaast moesten er vijf filmpjes gemaakt worden ter introductie van het grootschalige INretail ledenevent in november 2012. Samen met het creatieve team van E-Ville Media Group deed ik de briefing, coördinatie, (set)productie en conceptontwikkeling. Met ook voor de camera een rol als reporter in “De Nieuwe Beleving – Van Dijk Waalwijk”.

Setproductie & interviews

Tijdens het ledenevent van INretail in 2013 deed ik de setproductie en interviews in samenwerking met The Publisher’s Wife. Ik interviewde de sprekers op het event op camera. De filmpjes werden vervolgens ingezet op verschillende communicatiekanalen.

PR & Communicatieadvies voor AM\WESTEN

AM\WESTEN (2012) is een Nederlands high-end damesmode label. Het label werkt met spannende contrasten tussen krachtige silhouetten in combinatie met materialen die de vrouwelijkheid accentueren. AM\WESTEN hangt onder andere bij SPRMRKT (Amsterdam), Coming Soon (Arnhem) en Margreeth Olsthoorn (Rotterdam). Sinds 2014 ondersteun ik het label in PR, conceptontwikkeling en social media. Dit doe ik in nauwe samenwerking met Coco Plooijer (Ayo&Ola) en Marieke Miltenburg (Bee Busy).

Lees meer over de mensen met wie ik werk.

PR

Contacten met de pers onderhouden, persberichten schrijven, persmomenten organiseren en samenwerkingen opzoeken met pr-bureaus en bloggers.

Bekijk hier de publicaties van AM\WESTEN in onder andere Elle, Prestage en Volkskrant.

Blogster Anna Nooshin in AM\WESTEN

Branding en social media

Een contentstrategie voor de social media van AM\WESTEN vanuit de kernwaarden van het label. Ik ondersteun het label om de branding te verdiepen en te bewaken en ik adviseer over het gebruik van social media zoals Facebook en Instagram. De teksten op de Facebook-pagina van AM\WESTEN schrijf ik.

Concept- en setproductie

In nauwe samenwerking met het team van AM\WESTEN bedenken we campagnes die we lanceren door middel van videos. Ik bedenk en bewaak het concept van de filmpjes en werk mee op de set. Het meest recent gelanceerde concept is de videocampagne #essentials op Facebook. Hierin presenteren we drie topstukken uit de ss15 collectie met een knipoog naar de Instagram generatie.

Video: Coco Plooijer – Ayo&Ola | Concept: Talita Kalloe | Website: Marieke Miltenburg – Bee Busy